Lomaosake
omaloma.net
 


Omaloma.net kaupankäyntiehdot

Päivitetty 29.5.2023

Yleistä

Omaloma.net harjoittaa aktiivista lomaosakkeiden välitystoimintaa. Myyjän tai ostajan etsimisen lisäksi omaloma.net hoitaa kaikkien kauppojen yhteydessä kauppakirjojen ja muiden tarvittavien asiakirjojen laatimisen toimeksiantoon kuuluvana palveluna. Omaloma.netin henkilöstöllä on yli 20 vuoden kokemus viikko-osakekaupasta.

Lomaosakkeen ostaja

Omaloma.netin lomaosakkeiden välityspalvelu on ostajalle ilmainen (pl. "ostotoimeksianto"). Elleivät kaupan osapuolet muuta sovi, maksaa ostaja kauppahinnan lisäksi valtiolle varainsiirtoveron, joka on 2,0% kauppasummasta.

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksiannon tekeminen on maksutonta. Toteutuneista kaupoista peritään 10% (min. 690,00 e) provisio (sis. ALV 24%). Elleivät kaupan osapuolet muuta sovi, maksaa ostaja kauppahinnan lisäksi valtiolle varainsiirtoveron, joka on 2,0% kauppasummasta.

Lomaosakkeen vuokraaja

Omaloma.netin palvelu on lomaosakkeen vuokraajalle (vuokralle ottaja) ilmainen.

Lomaosakkeen vuokralle antaja

Tarjoa vuokralle vain viikkoa jonka alkuun on vähintään 6 kuukautta aikaa. Vuokralle antaja voi ilmoittaa lomaosakkeensa järjestelmään ilmaiseksi. Toteutuneista vuokrauksista peritään 200,00 e provisio (sis. ALV 24%). Ilmoituksen voi jättää omaloma.netin sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vuokrasopimuksen syntyminen on mahdollista vasta kun myyjä on tehnyt toimeksiantosopimuksen omaloma.netin tai sen edustajan kanssa. Sopimus tehdään kirjallisena ja se voidaan tarvittaessa toimittaa postin välityksellä. Pisteytettyjä viikkoja tai pisteillä varattuja viikkoja emme ota vuokravälitykseen.

Lomaosakkeen myyjä

Myyjä voi ilmoittaa lomaosakkeensa järjestelmään ilmaiseksi. Toteutuneista kaupoista peritään 10% (min. 690,00 e) provisio (sis. ALV 24%). Ilmoituksen voi jättää omaloma.netin sivustolta löytyvällä lomakkeella. Kaupan syntyminen on mahdollista vasta kun myyjä on tehnyt toimeksiantosopimuksen omaloma.netin tai sen edustajan kanssa. Sopimus tehdään kirjallisena ja se voidaan tarvittaessa toimittaa postin välityksellä.
Joissakin tapauksissa kaupanteon edellytyksenä on isännöitsijätodistuksen hankkiminen, tämä tapahtuu myyjän toimesta ja kustannuksella (yleensä noin 50-100 euroa). Edustajamme avustaa tarvittaessa todistuksen tilaamisessa.
Mahdollinen rci- tai Holiday Club- pisteytys on purettava vuosi ennen jälleenmyyntiä. Pisteytysviikko voidaan ottaa jälleenmyyntiin vain jos seuraava tuleva viikko on varattu itselle käyttöön ja seuraavien vuosien talletukset purettu.

Ulkomaisen lomaosakkeen myyjä

Suomalainen myyjä voi ilmoittaa ulkomaisen lomaosakkeensa järjestelmään ilmaiseksi. Toteutuneista kaupoista peritään 10% (min. 1300,00 e) provisio (sis. ALV 24%). Ilmoituksen voi jättää omaloma.netin sivustolta löytyvällä lomakkeella. Kaupan syntyminen on mahdollista vasta kun myyjä on tehnyt toimeksiantosopimuksen omaloma.netin tai sen edustajan kanssa. Sopimus tehdään kirjallisena ja se voidaan tarvittaessa toimittaa postin välityksellä. lisäksi myyjän tulee sitoutua hoitamaan omistajan vaihdoksesta aiheutuvat siirtomaksun isännöitsijäyhtiölle ( 50-900 e / viikko kohteesta riippuen) ja toimittaa maksetuista yhtiövastikkeista tositteet viimeiseltä kolmelta vuodelta. Holiday Club kohteet ulkomailla luetaan kotimaiseksi viikkolomaosakkeeksi jos kiinteistö Oy on rekisteröity Suomeen.

Muita ehtoja

Kaikkiin ilmoituksiin sisältyvät kohtuullinen määrä päivityksiä vuoden aikana (esim. hinnanmuutos , kohteen parempi kuvaus , valokuvien lisäykset tms.) Teemme lomaosakekauppaa ns. perinteisen kiinteistövälityksen toimintamallilla ja kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen. Avustamme molempia kaupan osapuolia tasapuolisesti.©2024 Omaloma.net